Contact form

 

 

Anbefalinger

Våre kunder vet best! Her kan du lese hva de har å si om våre tjenester

Del bilder, reisetips, linker og videoer på Facebook. Se vurderinger og hva folk sier om oss på Tripadvisor?

 

 

 

 

 

Anbefalinger på video:
Se video fra våre kunder gjennomgå våre turer på Youtube eller Vimeo.

Disse synspunktene er kommentarer fra våres kunder, hentet fra tur evalueringer. Nordic Visitor legger ikke ut informasjon fra kunder uten deres godkjennelse.

 

...dette ble en helt storslått tur

Vi ble møtt av en aldeles utsøkt god lunch etterfulgt av bading i Blue lagoon. Selv om ikke alle badet var dette en opplevelse vi ikke ville gått glipp av. Det var en gruppe på 9 som reiste tilbake på søndagen for å bade mer så dette falt i smak.
Dag 2 ble vi hentet av gutta med Super Jeeps. Dette ble en tur vi sent vil glemme, flott tur med virkelig god lunch mat. Smilene på deltakerne fortalte mer enn 1000 ord. Terningkast 6.
Middag at Kolabrautin at Harpa var en storslått opplevelse. Her var mat og total opplevelse. Her må du virkelig hilse tilbake til kokkene og si at dette falt i smak. Drinks at Astur, helt greit. Det ble rock n roll og med kjekke nattestimer. Lunch på hotellet (Grand) avreise dag var helt super. Bare gode tilbakemeldinger.
 

Group Bartec - Norge
Firmatur - April 2013

Tusen takk for en kjempe helg på Island

Vi er super fornøyde med helgas tur til Island. Vi har fått veldig positive tilbakemeldinger fra samtlige deltakere. Alle aktivitetene var veldig bra, og hyggelig guider, sjåfører osv. Alt vi hadde bestilt fungerte veldig bra.
Tusen takk for en kjempe helg på Island!!
 

Jan Erik Johannessen – Norge
Utdrikningslag – Februar 2013

Tusen takk

Hei Ásta, Tusen takk for en flott weekend på Island. Alt fungerte utmerket. Vi fikk en uforglemmelig feiring av min manns bursdag. Vennlig hilsen

Mathilde Fasting - Norge
Skreddesyd bursdagsfeiring - Januar 2013

Et veldig bra opplegg

Hei igjen Àsta,
Tenkte bare at jeg skulle si tusen takk på vegne av alle i Multiconsult for et veldig bra opplegg! Du hadde jo til og med ordnet sol og blå himmel til oss hele helgen :-) Kristin var en topp guide, kunnskapsrik og hyggelig! Alle er som sagt storfornøyde og jeg regner med at flere kommer til å ta flere turer til Island i årene som kommer.
 

Kjetil Mork – Multiconsult
Firmatur - Oktober 2012

Tusen takk for et veldig vellykket arrangement..

Hei Asta.
Tusen hjertelig takk for en fantastisk opplevelse vi har hatt på Island. Han Gunnar(sjåføren) har helt super flotte utflukter, topp service overalt. Islendere er et stolt folk (stolt over landet sitt) Vi var ute å spiste rødspette på Geysir torsdagskvelden utrolig godt, hyggelig betjening. Var ute å spiste diverse fiskeretter på Fish Company fredagskvelden, samme her helt topp. Festmiddagen på lørdagskvelden var også helt flott et fantastisk hyggelig team som jobbet der og gjorde dagen min til noe helt spesielt (en stor drøm har gått i oppfyllelse). Hotellet sov og spiste vi frokost på, også her var betjeningen veldig vennlige og service innstilt. På lørdag og søndag var vi på diverse museum/kirkebesøk/loppemarked/shopping rett å slett for å sjå på livet. Harpa var et prakt bygg. Tusen takk for et veldig vellykket arrangement.

Vigdis Christensen - Norge
Skreddesyd 60 år bursdagsfeiring – August 2012

En helt eventyrlig reise

Hei Asta.
Turen har vært helt fantastisk! Veldig fornøyd med guide og sjåfør Jon. Han har gjort en kjempeinnsats :) En helt eventyrlig reise og skulle gjerne ha blitt noen dager ekstra Jeg kommer tilbake!

Inger-Agnete Dalen - Norge
Islands Rundreise - August 2012

Vi kommer helt sikker tilbake til Island

Hei Asta
Alt var så godt tilrettelagt og fint. Du hadde funnet flotte hoteller til oss (særlig Grimsborgir imponerte!) ,leiebilen var flott, og kjøreforslagene dine var supre å ha. Turen til Thorsmork var helt fantastisk, og Jon (sjåføren) var så hyggelig. Han gjorde at vi følte vi var hans private venner som han tok med til sine "hemmelige" steder. Og når vi fikk til helikopterturen likevel, til tross for dårlig vær, kunne det ikke bli bedre. Vi hadde bare fine opplevelser! Så tusen takk for et flott arrangement - vi kommer helt sikker tilbake til Island, og vil anbefale Nordic Visitor til alle som er interessert.
 

Aud Bjerkgaard Koi, Stein-Iver Koi , Anette Rasmussen & Kjartan Koi - Norge
Sör-Island i ro og mak - Skreddesydd 60 års bursdagsfeiring – August 2012

Takk, Nordic Vicitor er fabelaktig

Ennu en gang, Asta, takk, Nordic Vicitor er fabelaktig. Vi hadde det godt i Island, aldri har jeg lengtet tilbake til land jeg besøker, men det gjør jeg nå; Island er i mitt hjerte <3<3<3. Nå vil ”alle” til Island, mine barn også (har 4 voksne barn+ 7 barnebarn), og jeg tror at neste sommer så reiser vi på en sen-sommerferie til Island, 1-2 uker, leie bil, kjøre rundt og se. 60 års bursdagsfeiring på Perlan var en nydelig kveld, topp service, vennlig betjening – som til og med husket på min bursdag og tente opp et stjerneskudd for meg:). Vi spiste bare lokale retter; hestekjøtt, lammekjøtt, fisk,alt sammen var svært god mat, hotellets restaurant (eller ved Odinsve), god mat, god service. Vi sov godt i leiligheten; jeg tror alvene ville leke med meg, hørte hvisling, plystring, som om noen sang i høye, høye toner…. På min venstre side, :) alvene var det. Ha en fin weekend.

Randi Irene Losoa
Vulkanske Island Mai 2012

Alt i alt en veldig, veldig bra tur

Turen var helt topp! Det startet veldig bra, med hyggelig guide fra flyplassen (Gunnar), bading i blå lagune var selvfølgelig bra. Restauranten på fredag var meget bra, god mat, hyggelige servitører, fint lokale.Turen på lørdag med Isak var veldig bra, hyggelige og flinke guider, fint reisemål med Thorsmørk og Katla. Alt i alt en veldig, veldig bra tur, og jeg gleder meg allerede til neste besøk på Island... Takk for turen Ásta!

Eirik Westeng - Møller Bil Etterstad, Norge
Firmatur Februar 2012

Opplegget var bra, været var bra

Nå er vi vel hjemme etter en flott tur til Island. Opplegget var bra, været var bra, og ikke minst guiden Gunnar. En fantastisk person som bør være gull verdt. Han sitter inne med betydelige kunnskaper om Island og folket der, og har et minne som enhver kan misunne ham. Vi sier det så sterkt at bare ham alene var verdt halve turen! Nok en gang takk for et fin tur på alle vis.

Gunnar M. Høgli - Helgelandskraft AS, Norge
Firmatur - September 2011

En strålende tur

Hei Åsta.
Jeg vil bare si i fra at vi har hatt en strålende tur. Alt har klaffet og restaurantene har vært helt supre. Gunnar gjorde en fantastisk jobb med alle sine kunnskaper. Hvis vi skal til Island igjen, noe jeg er ganske sikker på at vi skal, kommer jeg til å kontakte deg igjen. Tusen takk.

Mona Kirkestuen - Kirkestuen Bilservice AS, Norge
Firmatur - November 2010


En reiseplan som passet godt til våre behov

Sola var veldig behjelpelig- hun designet en reiseplan som passet veldig godt til våre behov, hun kommuniserte regelmessig og effektivt med oss via e-post og hun løste alle våre problemer på en behagelig og tålmodig måte.

 

Marion Rimmer - Australia
Skreddersydd pakke – Kjøretur – August 2010


Det var en fantastisk ferie! 

Vi nøyt virkelig vært eneste aspekt ved turen vår. Det var lett og uten bekymringer og vi hadde det vidunderlig. Takk for alt- det var godt organisert. Mobiltelefonen var flott. Tusen takk- det var en fantastisk ferie!

 

Claire Byrne og Lisa Davidson - Australia
Express Island – Kjøretur – Juli 2010

 

Tusen takk for utmerket service. .

Ville bare takke deg og alle i Nordic Visitor for den utmerkete servicen som dere gir…. Har aldri opplevd å bli behandlet så profesjonelt og vennelig av et reisebyrå før. Vi elsker deres land, islendingene er hyggelige mennesker… det var en ferie som vi aldri vil glemme… så mange minner. Som deres slagord sier: ”an Unforgettable Travel Experience!”

 

Filipe Tempero – Portugal
Scenic ring of Iceland - Skreddersydd kjøretur - Juni 2010

 

En bemerkelsesverdig opplevelse 

Island er et fantastisk sted å besøke- spesielt dersom du ønsker å nyte de naturlige omgivelsene. Særlig likte vi vulkanene og isbreene! Vi nøyt også å se på fugler og hvaler. Studentene hadde virkelig en bemerkelsesverdig opplevelse.

 

Alex Ballantyne - USA
Skreddersydd tur- Skolegruppe- Jun 2010

 

”Det var den beste ferien jeg noensinne har hatt”

Servicen og informasjonen som jeg mottok før turen var utmerket. Standarden på innkvarteringen var utmerket, for meg var den beste opplevelsen å sove i nasjonalparken, imidlertid var hvert eneste hotell vidunderlig. Vi hadde den beste guide/sjåfør som vi kunne drømme om. For oss var han mer enn en guide. Jeg har en dyp respekt for Asgeir og jeg beundrer han siden hjalp oss å utforske, forstå og forelske oss i dette vakre landet. Han tilpasset seg til våre behov. Min datter snakker fortsatt om han. Jeg overdriver ikke når jeg sier at han er hennes helt. Nå kjenner alle i Frankrike og i England han.

Jeg forventet ikke så høy standard på måltidene. Mitt favorittmåltid var på den siste restauranten der hver eneste rett var en fornøyelse (Hotel Ranga). Det var definitivt den beste restauranten, sammen med sjømat baren i Rekjavik. Spør Thora om navnet. Det var også veldig hyggelig å møte henne i Rekjavik. Været har også vært på vår side. Landskapet og hver naturperle har ført til en festival av følelser for oss. Islandske mennesker er gjestfrie og vennlige. De elsker og respekterer landet og menneskene. Jeg er veldig glad for at min datter (9) fikk sjansen til å besøke og nyte et så magisk land hvor alver, natur og modernitet lever sammen i harmoni. Jeg nøyt virkelig denne turen. Det var den beste ferien jeg noensinne har hatt.

 

Mrs. Mapi Cramb Harietsham - UK
Iceland Connoisseur July 2008

 

Elsket vårt opphold i Island

Hei María Erlendsdóttir.
Først av alt: vi elsket vårt opphold i Island. Alt var perfekt, resepsjonen på hotellene, soverommene, og alle plassene som du anbefalte oss å se. Angående ”Tur Evalueringen”, kan vi si at servicenivået som ble gitt av Nordic Visitor var utmerket. Alle dokumentene som du sendte til oss med sjåføren og informasjonen/møte som vi mottok før turen var bra. Som jeg nevnte tidligere var standarden på innkvarteringen utmerket, og det samme gjelder leiebilen. Standarden på måltidene var bra. Reisebeskrivelsen var utmerket (vi elsket Hemaey, spesielt hotellet). Vi var litt overrasket (positivt) siden vi ikke hadde noen referanser i det hele tatt om deres tjenester (vi fant deres reisebyrå ved å søke på google) og vi kan si at dersom vi returnerer til et nordisk land vil vi nok benytte Nordic Visitor sine tjenester igjen. Det eneste vi er skuffet over er at vi aldri fikk møte personen som arrangerte denne vidunderlige turen for oss, men allikevel, takk for alt.

 

Nuno Couto and Renata Ramalho - Portugal
Honeymoon – Romance around Iceland, 2008

 

Vi hadde et fantastisk opphold og vi elsket Island

Kjære Maria.
Vi ville begge skrive for å takke deg for dine anstrengelser da du organiserte vår bryllupsreise til Island. Vi hadde et fantastisk opphold og vi elsket Island. Vi har anbefalt deg og Island til mange andre. Du var veldig vennelig og du fikk oss til å føle oss velkomne. Og du bestilte noen vakre hoteller for oss.
Takk igjen. Vennelig hilsen fra Jen & Matt.

Matthew & Jen Kemp Potter - UK
Honeymoon – Luxury Adventure, July 2007