Contact form

 

Derfor bør du bestille hos oss


 
1.Kvalitet og Service 
Hos Nordic Visitor går kvalitet og service hånd i hånd. Vi gjør vårt ytterste for å sørge for at disse to prinsippene oppfylles av oss og av våre spesielt utvalgte partnere hele veien. For å opprettholde best mulig kvalitet og service, holder vi grundig øye med kundetilfredsheten, og leter stadig etter nye måter vi kan overgå kundenes forventninger på.
 
2.Personlig kontakt
Fra første kontaktpunkt, under hele ferien og helt til du er trygt hjemme igjen, er vi med deg. Du kommer til å kjenne både navnet og ansiktet til den personlige reisekonsulenten din, da vår praksis er å hilse personlig på kundene våre og gå gjennom hele reisen.
 
3.Vennlige, hjelpsomme og kunnskapsrike ansatte 
Siden vi etablerte Nordic Visitor for åtte år siden, har vi gitt tusenvis av kunder en minneverdig ferieopplevelse. Det er takket være våre ansatte. Alle hos Nordic Visitor, enten de er reisekonsulenter, sjåfører, omvisere e.l., har omfattende og førstehånds kjennskap til regionen, og engasjerer seg i det de gjør.
 
4.Lokal ekspertise 
Det er viktig for oss at du får en minneverdig og autentisk opplevelse. På linje med forventningene vi har til våre ansatte, håndplukker vi også lokale leverandører som er vennlige, hjelpsomme og har lokal kjennskap til regionen. Sammen bestreber vi oss på å lage enestående ferieminner.
 
5.  Spar tid og penger, reduser stress
Det kan være stressende å organisere en ferie. La oss gjøre jobben for deg. Dersom du velger Nordic Visitor, slipper du ikke bare å stresse, men du sparer også både tid og penger ved å bestille direkte hos et lokalt byrå uten mellomledd. Du kan lene deg tilbake, slappe av og overlate alt til oss!
 
6.  Skreddersydde ferier 
Våre pakker er laget spesielt for deg, og kan endres, justeres eller fullstendig skreddersys til dine behov. Vi har ekspertisen og kontaktene som skal til for å lage drømmeferien din i Norden. Kontakt oss gjerne med ideer – vi kan sette dem ut i livet.
 
7.  Du er i gode hender 
Mens du er på ferie, vil du merke at vi aldri er langt unna. Det finnes alltid noen du kan ringe dersom ufortsette situasjoner skulle oppstå, hele døgnet og hver dag. Enkelte rundreiser har også med mobiltelefon, og det omfattende nettverket vårt sørger for at hjelp alltid er innen rekkevidde.
 
8.  Legitimitet
Nordic Visitor er et forsikret og lisensiert byrå godkjent av lokale myndigheter, og som medlem av reiselivsorganisasjonen (Travel Industry Association) og ASTA (den amerikanske reisekonsulentforeningen), er vi påkrevd å opprettholde en viss bransjestandard og -praksis. Men dersom du vil få førstehånds beskrivelser av hva vi kan tilby, ta en titt på anbefalingene fra kundene våre!