Contact form

Nytt på nettstede

Informasjon om vulkanutbrudd på Island
Kjære venner Som de fleste av dere har sikkert hørt nå, begynte Grimsvötn vulkanen under isbreen Vatnajökull på Island utbrudd på lørdag 21 mai 2011. For mer informasjon og oppdateringer, sjekk ut vår engelsk talende nettsider og vår Facebook-side.
Vis
Vi er på Facebook!
Vi har mye å fortelle om Norden og alle de fantastiske opplevelsene som venter på deg her! Siden det ikke er like morsomt med enveiskommunikasjon (noen ville kanskje synes det var rart om vi snakket med oss selv…) vil vi gjerne invitere deg å delta i diskusjonen vår på Facebook. Som medlem av vårt ..
Vis
Inspirert av Island
Nordic Visitor er stolte av å støtte kampanjen Inspired by Iceland, som nå gjør verden oppmerksom på at Island har mye mer å by på enn vulkaner med vanskelige navn! Etter utbruddet i Eyjafjallajökull i april, befant det ellers rolige landet seg plutselig i det internasjonale rampelys. Men berømthet..
Vis
Bestill med trygghet
Bestill med trygghet - nye og fleksible bestillingsbetingelser når du bestiller turer til Island fra Norge. Vi i Nordic Visitor gleder oss til sommeren og som alltid ønsker vi reisende fra hele verden velkommen til vårt fantastiske land. Til tross for at vulkanasken har skapt problemer i flytrafikke..
Vis
Nytt vulkan utbrudd i Eyjafjallajökull
Kunngjøring: 14. april 2010 Utbruddet ved Fimmvorduhals, i Eyjafjallajökull, kan ha stoppet sist mandag, men i dag tidlig har et nytt vulkanutbrudd startet under Eyjafjallajökull breen. På dette tidspunktet er det vanskelig å anslå størrelsen på utbruddet. Fly på ruten over den sørlige delen av lan..
Vis
Kunngjøring om vulkanutbrudd
En vulkan har utbrudd nær Eyjafjallajökull breen på sør Island. Utbruddet er beskrevet som litet og mengden av aske er også lite på dette tidspunktet. Islands geolog siger, "dette er den beste plassen for et utbrudd" dersom det ikke finner sted under isbreen så det er ingen risiko for flom forårsake..
Vis
Det er ensomt på toppen
Island har blitt kåret til „best value destination“ av Lonely Planet. Selvfølgelig visste vi dette allerede, men det er alltid godt å få en bekreftelse. Lonely Planet, verdens største reisebokutgiver, har inkludert Island på sin topp 10 liste over de destinasjonene hvor man får mest verdi for pengen..
Vis
Oktobersalg
Når trekkfuglene drar til varmere strøk, ønsker vi å gjøre vår del for å få flere besøkende til Island, ved å tilby uslåelige priser på utvalgte turer. Dersom du bestiller før 1. november gir vi deg 30 % rabatt på våre lavsesongpriser på de populære turene ”Sør-Island i Ro og Mak” og ”Hyttetur på..
Vis
Et billigere Island
Island, med sin enestående natur og trendy hovedstad, har lenge vært et av verdens mest ettertraktede reisemål, til tross for relativt høyt prisnivå. Men noe har endret seg i løpet av de siste måneder. De spektakulære naturfenomenene og Reykjavíks omtalte natteliv er visst nok fremdeles på plass, ..
Vis
Ny hjemmeside
Velkommen til Nordic Visitor´s nye hjemmeside. Vi er stolte av å yte god service og gleder oss derfor over å kunne gjøre vår spesialisering på islandsreiser tilgjengelig for norske kunder. Her på hjemmesiden finner du et makeløst utvalg av lengre og kortere turer rundt om hele Island. Leter du e..
Vis