Contact form

 

 

 

Selskapet

Velkommen til isens og ildens land...

Du kan reise kloden rundt på leting etter det spennende og eksotiske, eller du kan dra til Island. Sagaøya tilbyr en rekke opplevelser som garantert vil frakte deg langt bort...like rundt hjørnet.
 
Det islandske landskapet er en levende dikotomi som fornyer og omformer seg selv hele tiden ved hjelp av vulkansk aktivitet og isbreer i bevegelse – noe som gir inntrykk av at naturen ikke er helt ferdig med denne vesle øynasjonen. På den annen side finnes det steder på Island som har forblitt så godt som uendret, der du kan stå på samme flekken som en vikingeventyrer for over tusen år siden og la deg imponere over den samme majestetiske storslagenheten. For ikke å snakke om kulturen og menneskene. Islenderne er varme og vennlige av natur, like moderne og effektive som den yrende hovedstaden Reykjavik, og like jordnære og tradisjonelle som lokalbefolkningen i landsbyen Siglufjordur.

Vi har en pasjon for landet vårt

Velg Nordic Visitor som ditt reisefølge, og du kan se frem til den ypperste reiseopplevelse i hele Norden. Vi er et spesialisert reisebyrå basert i Island og Sverige, og vi kjenner denne fantastiske regionen inn og ut. Vår lokalkunnskap, kombinert med en genuin interesse for hvor vi lever og det at vi vektlegger personlig service, betyr at du kan forvente deg noe som ligger milevidt fra en vanlig, tradisjonell reiseopplevelse.
 
Våre høykvalitets-reisepakker og skreddersydde turer er garantert å gi deg en uforglemmelig reiseopplevelse - samme hvor du ønsker å dra og samme hva du ønsker å gjøre. Hva enten det er city sightseeing, villmarkseventyr, et makelig cruise eller noe spennende og actionfyllt som f.eks. ATV terrengkjøring.
 

Asberg Jonsson
Nordic Visitor Grunnlegger

 

DMC og reisebyråer

Nordic Visitor er også et DMC ( destination management company ) og utvikler reisekonsept for andre byråer. Du finner mer info om disse tjenestene på disse nettstedene:

 

DMC: http://dmc.nordicvisitor.com
BYRÅER: http://www.nordicvisitor.com/travel-agencies/

 
 
 
 

Kontorene våre

Nordic Visitor har kontor i Island og Sverige. Vi har et fullt autorisert selskap i begge land og følger alle statlige forskrifter for reiselivsbransjen.

ISLAND  Huvudkontoret

Bríetartún 13
105 Reykjavik
Tel: +354 578 20 80
Salgsdirektør: Kristín Guðlaugsdóttir
kristing (at) nordicvisitor.com


Se beliggenhet på google map

SVERIGE

Högbergsgatan 33
116 20 Stockholm
Tel: +46 8 666 23 30
Fax:+46 8 55 11 01 95
Kontorsjef: Cecilia Markov
cecilia (at) nordicvisitor.com

Se beliggenhet på google map