Contact form

 

Retningslinjer for personvern
 

Vi hos Nordic Visitor er svært opptatt av å beskytte forbrukerens personvern, derfor ber vi deg kun om opplysninger tilknyttet tjenestene du ønsker, for å gi deg best mulig service. Vi verken selger, leier ut, deler, bytter eller gir bort noen personopplysninger.
 
Nettsted 
Målet vårt er å være et tiltrekkende og enkelt nettsted, og derfor bruker vi kundenes IP-adresser til å feilsøke problemer på serverne, optimalisere søkemotorer som f.eks. Google og Yahoo, samt administrere nettstedet på best mulig måte.
 
Nyhetsbrev og konkurranser
Dersom du abonnerer på nyhetsbrevet vårt eller melder deg på en av konkurransene våre, ber vi deg om navn og e-postadresse. Disse opplysningene vil bli brukt til å kontakte deg med informasjon om bedriften, om produkter eller andre ting vi tror kan være til nytte for deg. Vi kontakter deg ikke mer enn én gang annenhver måned. Du kan velge å melde deg ut av postlisten når som helst ved å velge dette alternativet i nyhetsbrevet. Nyhetsbrevene våre kan inneholde koblinger til andre nettsteder. Nordic Visitor er ikke ansvarlig for innholdet eller personvernet på slike nettsteder.
 
Bestilling 
Når du bestiller, ber vi om navn og e-postadresse, og i enkelte tilfeller hele eller deler av postadressen, samt telefonnummer. Disse opplysningene brukes til å kontakte deg med informasjon om bestillingen din. Når du bestiller, ber vi også om kredittkortopplysninger eller ber deg overføre beløpet til vår bank eller PayPal-konto, og profildata samles også inn via nettstedet vårt og brukes til å skreddersy nettstedet og produkttilbudene til hver enkelt kunde. Vi verken selger eller deler opplysningene dine med andre tredjeparter.
 
Sikkerhet
www.nordicvisitor.com er et sikkert nettsted. Vi har tatt alle forholdsregler for å kunne beskytte og forhindre tap av opplysninger på dette nettstedet. Økonomiske opplysninger beskyttes av GeoTrust SSL-kryptering under overføringen, og alle brukerdata som samles inn, lagres og sikkerhetskopieres på sikre servere beskyttet av de beste brannmurene.